Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 41-50 зі 54.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Технологія натуральних м’яких сирів підвищеної харчової цінностіТовстоліс, Наталія Володимирівна
2023Проєкт броварні потужністю 1000 гл/рік із встановленням лінії виробництва хлібного квасу холодної стерилізаціїЛавренко, Христина Володимирівна
2024Розробка технології ковбасок для запікання підвищеної харчової цінностіОлійник, Анатолій Анатолійович
2020Синтез функціонально заміщених похідних [1,2,4]триазоло[1,5-а]піридин-2-амінуЧміль, Катерина Сергіївна
2024Використання кріопорошків в молочних продуктах оздоровчого призначенняСугоняко, Ольга Володимирівна
2020Ацильовані 5,6,7,8-тетрагідро[1,2,4]триазоло[4,3-а]піридин-3-ілацетонітрили та їх ймовірна біологічна активністьТкаченко, Інна Олександрівна
2020Вплив протонування вторинних N-гетарилметил-N-ариламінів на їх протикорозійну дію в кислих середовищахТуз, В. М.
2020Дослідження вмісту рухомих форм Феруму, Цинку та Плюмбуму в ґрунтіСавонова, Анастасія Олександрівна
2020Визначення вмісту іонів металів Са2+, Mg2+, Cu2+, Cd2+ в ґрунтах смт. СеднівПритиковська, Т. О.
2023Застосування інтерактивних технологій навчання математики в умовах дистанційної освіти (на прикладі вивчення геометричних тіл у курсі «Геометрія. Профільний рівень»)Іваненко, Марія Олександрівна